torsdag 19 augusti 2010

Big Brother del 2

En vecka har gått i Big Brother huset. Joel har redan hunnit ha sex med alla grabbarna, och han lyckas bra med sylten. Mallesh är borttappad, ingen har sett henne sen första nattens fest. Men ryktena går att Amanda försökte våldta henne. Totte är fortfarande helt utsmetad över hela huset, han bidrar inte mycket till stämmningen. André ångrar sig och sörjer genom att försöka bygga en portal till satan.

I måndags fick de deltagande ett uppdrag. Alla fick en varsin hink, den som hade fyllt den med mest bajs under veckan vann immunitet för utröstningen. Kampen var hård mellan André och Amanda, men det slutade med att Amanda vann eftersom hon smaskade i sig så mycket av Totte. Felipe och Jay Leno har suttit i ett rum de 2 senaste dagarna och inte sagt ett ord eller ätit något. Martin odlar skägg och äter ägg med mig mest hela tiden. Almir har försökt att rycka loss Joels syltburk ett par gånger med aldrig lyckats.

När det var dags för att nominera de andra för utröstning så har jag, Almir och Josephine sex mitt på köksbordet och äter ägg samtidigt. Så alla beslutar sig för att de e cool. Därför blir alla nominerade förutom Amanda som vann immunitet i tävlingen. Spelet fortsätter nästa vecka med en mindre deltagare, då vankas det nakenfest!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar