fredag 20 augusti 2010

Big Brother del 3

Efter en hård utröstning så åkte Totte och Kebab-Anna ut! Lika bra för Totte va redan död. Den här veckan ska Aim for the Sunrise spela i huset, så veckans uppdrag är att ha sex med flest medlemmar i bandet.

Vi kommer alla i huset sakna dem någon dag, men inte idag.

André har tillslut fått kontakt med satan genom sin penispiercing. Men han har ingen användning för det nu när Totte är död, så han ber satan lära Jay Leno svenska så att han kan ragga på honom eftersom han är en snyggare version av Felipe.

Felipe har snackat skit om Jay Leno och på engelska och sagt massa fula ord till han på svenska. Annars så hänger han i gymmet och kollar sig i spegeln.

Jay Leno försöker fortfarande fatta vad fan som händer!? Han har helt plötsligt lärt sig prata lite svenska, så nu vill han bli programledare för Idol i Sverige för vi har så snygga bitches.

Polly steker ägg.

Almir äter ägg.

Martin Har så mycke skägg så att han fastnar med det i dörren och en natt vaknade han av att Andrés penis hade fastnat i stjärten på han. Då försökte han strypa honom med sitt skägg. Han saknar sig flickvän och sitter i duschen och gråtrunkar nästan hela dagarna nuförtiden.

Josephine, det går rykten om att hon blev förförd av två maskerade nakna män. Så hon hänger mest i BDSM-sex rummet osv. Men det är bara rykten, för annars så syns hon mest ute i poolen naken med Polly

Mallesh har kommit tillbaka, fast med plastikopereade tuttar så att Amanda och Almir blir askåta och Amanda gör ännu ett försök på att våldta henne. Det slutar i bråk och Amanda får stryk så hon ser ut som ett downsbarn.

Amanda har gjort framsteg, för hon bajsade så mycket och vann förra tävlingen. Så hon tror hon är värsta kung eller något. Alla hatar henne.

Joel har tillslut satt på sig kläder och börjat spela lite bas inne i köket tillsammans med Polly när han steker ägg.

Under veckan så har det visats alla Pokémon säsonger på TVn, på japanska. Så det är det som de flesta i huset underhåller sig med. André gråter ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar