tisdag 24 augusti 2010

Big Brother del 4

Under veckan som har gått så har Aim For The Sunrise vart med i huset och bjudit på nakenhet, manlig kärlek och en spelning. Uppdraget för alla i huset var att ha sex med så många som möjligt i huset, det visste inte AFTS om.

Joel har redan haft sex med alla grabbarna i huset, så alla har fått en poäng därifrån. Simon lyckades styra sex med André, Almir och Polly samtidigt. Sen slår Polly vad med Anton att om han vinner över honom på NHL 09 så måste de ha sex med varrandra, och han lyckas precis! Mallesh och Daniel har även sex hela veckan. Sista kvällen har Simon av någon underlig anledning sex med sin idol Jay Leno. Men det slutade med att Polly vann med 3 erövringar! Det är Polly på bilden ja.

Almir har vart i extas hela veckan för att hans idoler har kommit in i huset. Dock var han lite för på och fick inte ligga alltförmycket.

André kör på de gamla vanliga och kastar stolar och suger kuk! Han var den enda gillar vad Martin gjort under veckan, eftersom det mest var han som uppmuntrade honom till det.

Felipe har försökt att kontakta resten av världen för att få reda på hur det går i Kissies blogg. Så han har byggt en rymdstation av alla kastruller och stekpannor, gick ganska bra till en början.

Jay Leno har börjat trivas i huset och blivit en riktig slacker, tittar mest på Pokémon på TV osv. Pratar sällan med andra och vägrar diska. Han gillade även att det kom ett band och spelade.

Polly skulle steka sina ägg en dag, ser att Felipe har byggt en hög skräp av alla stekpannor. Börjar bli skitarg och hugger Felipe med en gaffel och trycker in ägg i rumpan på han medans Martin håller i honom för han vill ha Pollys goda ägg.

Joel var förvånansvärt inte alls glad över att få spela i Big Brother-huset. Men de va lugnt efter ett tag, mest suttit och pillat stjärt och diskuterat sylt med Ricky.

Martin gått kurs i att laga de perfekta äggrätterna av Polly och hjälpte till att smått våldta Felipe. En dag blev han riktigt dretfull och hoppade sönder alla sängar i huset så alla får sova på golver. Han blev lite smått hatad och fick sova ute en natt, det är vinter.

Jospehine har könsjukdomar, kommer antingen från Polly eller Almir. Så nu är hon sur hela dagarna över en sån liten grej. HIV och kondylom tror jag det var.

Mallesh drack svart vatten.

Amanda lurade Mallesh att dricka svart vatten.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar