onsdag 1 september 2010

Big Brother del 5

Utröstningen slutade med att Almir, Amanda, Jay Leno (bilden) och Felipe fick lämna huset. Svårast att få ut var Jay Leno som inte ville tillbaka till USA.

Nya tävlingen i veckan är att vara blind en hel vecka. Så alla går runt med ögonbildel på sig. Den som klarar det bäst vinner immunitet och en årsförbrukning av ägg.

André tog tävlingen lite för seriöst och skar ut sina ögon med en tandborste. Blod överallt och eftersom ingen såg vart han var så fick han ingen hjälp och svimmade inne på toaletten, med dörren låst.

Polly tänker verkligen vinna tävlingen pga av äggen. Men blev bajsnödig så skärde hål i Andrés säng och sket i, trodde han. Egentligen så skärde han hål i soffan i vardagsrummet och sket i.

Martin tycker att de luktar ovanligt när han sitter och har sin runksession vid 4-5 på natten i vardagsrummet med Joel. Senare under veckan råkar han sätta sig i gropen full med bajs, hehehehehe. Får panik och tar av sig ögonbindeln och har därmed förlorat tävlingen.

Josephine var dretfull när tävlingen började så fattade inte varför hon hade ögonbindel på sig. Men Joel och Polly övertalade henne att inte ta av den och så var det med det.

Mallesh känner sig jätte ensam utan lukten av Almir i huset, klättrade in i ventilationen och in på toaletten så sitter hon där och tar egobilder på sig själv, med en halvt död André i bakgrunden.

Joel har lyckats laga stekpannorna åt Polly, så de äter pannkakor, ägg och sylt hela dagarna. Har inte rakat sig sen han kom in i huset, så han ser ut som en skäggig en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar